Предимстав на системата
Статистики генерирани от системата
Нива на потребление на системата
Книга за посетители
Често задавани въпроси и отговорите им

РОТАЦИЯ осигурява набор от специализирани статистически отчети. Потребителите от  ниво А  имат достъп до тях в реално време за всички рекламни кампании, като предоставят на рекламодателите от  ниво B  възможност да следят рекламните си кампании.

Отчети за реалните импресии по банери и колекции от банери - статистиката за реалните импресии дава информация за броя на посетителите, които са видели банера на рекламодателя.

Отчети за реалните кликания ( clicks ) по банери и колекции от банери - статистиката за реалните щраквания ( clicks ) дава информация за броя на потребителите, които са посетили рекламодателя.

Статистики за ефективност на рекламните кампании - CTR (Click Through Rate) по банери и колекции от банери - статистика за процента на посетителите, отговорили на рекламата, посещавайки сайта на рекламодателите ви, чрез кликване ( click ) върху банера.

Дневни отчети - хронологични отчети за последните 20 дни по банери и колекции от банери за импресии, кликове и CTR.

Седмични отчети - хронологични отчети за последните 20 седмици по банери и колекции от банери за импресии, кликове и CTR.

Почасови отчети - разпределения по часове от денонощието по банери и колекции от банери за импресии, кликове и CTR.

Отчети за браузъри - Браузър-статистиките дават разпределения за използвания от посетителите браузър.

Отчети за операционни системи - дават разпределение на използваните операционни системи от посетителите.

Отчети по географско положение - дават информация за географското разпределение на посетителите видели банерите, в зависимост от техния ISP ( internet service provider - интернет доставчик ).

Отчети по страници - дават информация за импресиите, кликовете и CTR по страници, на които се появяват различните колекции от банери.

Текущи логове - дават информация за получените импресии и clicks след последната обработка на статистиката (обработката е на всеки кръгъл час).

към заглавна страница
 
предимства | статистики | нива на потребление | книга за гости | F.A.Q | регистрация | оторизация
© 2000 Triada Soft ltd        за контакти: ads@triada.bg