Предимстав на системата
Статистики генерирани от системата
Нива на потребление на системата
Книга за посетители
Често задавани въпроси и отговорите им

РОТАЦИЯ дефинира 2 типа потребители наричани тук условно ниво А и ниво В.

Сайтовете от ниво А - рекламоносители, които ротират рекламни банери имат рекламодатели (ADVERTISERS) - ниво В, които се интересуват от състоянието и ефективността на кампаниите си. Участниците от ниво А могат да имат взаимоотношения и с друг тип клиенти (PUBLISHERS), които публикуват реклами на рекламоносителя от ниво A.

РОТАЦИЯ е ориентирана към интересите на вашите рекламодатели и ние сме предвидили възможността да предоставяте права за достъп до техните детайлни статистики в реално време (ниво B).

РОТАЦИЯ ви дава възможност да направите своя мрежа от публикатори(PUBLISHERS), които да въртят рекламите на рекламодателите ви(ADVERETISERS) по сайтовете си, като вие имате детайлна статистика, кой публикатор, колко пъти е ротирал даден банер, и евентуално да организирате система за заплащане (спонсориране) на публикатори(PUBLISHERS). Клиента от ниво C, съответно, има собствена статистика и може да следи колко пъти е ротирал банери на клиента А по страниците си.

Права за създаване на клиенти за ниво B и C имат всички членове на системата РОТАЦИЯ (клиенти A), което им позволява да имат коректни отношения със своите партньори - рекламодатели(ADVERTISERS) и публикатори(PUBLISHERS). Какво трябва да направи потребителя от ниво А, за да получи права за раздаване на пароли за ниво B и C?
За да получите отговор на този и много други въпроси вие трябва да станете член на РОТАЦИЯ.

Потребителите от ниво B и C имат отношение единствено със сайта от ниво А, в който или чиито рекламни колекции(дефиниции) рекламират. РОТАЦИЯ няма права за даване на пароли от ниво B или C към независим потребител от ниво А.

към заглавна страница
 
предимства | статистики | нива на потребление | книга за гости | F.A.Q | регистрация | оторизация
© 2000 Triada Soft ltd        за контакти: ads@triada.bg