Предимстав на системата
Статистики генерирани от системата
Нива на потребление на системата
Книга за посетители
Често задавани въпроси и отговорите им

Кое прави РОТАЦИЯ толкова велика?

Детайлни статистики в реално време - вие можете да визуализирате на сайта си толкова банери, колкото са ви необходими, но каква е ползата от тях, ако не знаете каква е ефективността им? С РОТАЦИЯ можете да имате детайлизирана статистическа информация. Всеки параметър от нея ни убеждава в разликата между това да правиш пари с някаква ротираща програма и да правиш "добри" пари с тези прекрасни статистически възможности. Статистиката в реално време ви позволява да виждате какво става сега, в тази минута, с рекламите във вашия сайт. НЕ Е ЛИ ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ВАШИТЕ РЕКЛАМОДАТЕЛИ?

Леснa за използване - РОТАЦИЯ предлага лесен за използване интерфейс и вие можете да добавяте, изтривате и следите сами банерите във вашия сайт. Не ви e необходимо да знаете CGI или друг програмен език, за да използвате РОТАЦИЯ. Веднъж регистрирали се е необходимо да вложите няколко HTML кода и това е всичко. Забравете всички книги за програмни езици, не са ви необходими, за да използвате РОТАЦИЯ.

Показва различни банери при всяко влизане в страницата - колко пъти посетителите на сайта ви ще видят една и съща реклама и ще посетят рекламодателя ви. Да се обзаложим, че те няма да "щракнат" втори път, ако нещо не е привлякло вниманието им и са забравили адреса. Всъщност, обзалагаме се, че почти никой няма да "щракне" втори път. С РОТАЦИЯ тази неприятна подробност може да се избегне, защото при всяко ново влизане на потребителя старият банер се заменя с нов на принципа на ротацията.

Безплатна е - вие можете да купите собствена банер ротираща машина за хиляди левове и да прекарате дни или седмици в инсталиране и изучаване. С РОТАЦИЯ вие можете да направите това само за минути, без да ви струва и стотинка.

към заглавна страница
 
предимства | статистики | нива на потребление | книга за гости | F.A.Q | регистрация | оторизация
© 2000 Triada Soft ltd        за контакти: ads@triada.bg